Bookmarks

Igra Santa let online

Igra Jetpack Santa

Santa let

Jetpack Santa

Novogodišnja - obiteljski odmor koji se obilježava u cijelom svijetu. Uostalom, u ovom trenutku za stolom će rođake i prijatelje, oni slave ovaj praznik, i naravno dati jedni druge darove. I svi vjeruje u čuda i grandfatherly Djeda Mraza, koji prodire u kuću u noći i ostavlja darove za malu djecu. Ali malo ljudi zna da je naša Santa priprema za ovaj dan unaprijed. Danas je u igri Jetpack Santa ćemo pomoći naš junak da se pripremi za odmor. Glavni zadatak je prikupiti darove koji su izgubili kada su ih vilenjaci nose sa tvornice igračaka u dom Santa. Sada je naš dobroćudni potrebe da ih brzo prikupljanje ubrzo nakon novogodišnje noći i to treba da se razmnožavaju darove za djecu. Vilenjaci izgrađena za Santa Jetpack i sada će on biti u mogućnosti da brzo letjeti i prikupljati darove. Ali na način da će naići na razne zamke i opasnosti i morate letjeti oko njih da ne bi srušiti, a naš junak je ubijen. Upravljanje let ćete koristiti miša. Prikupiti što više poklona, ​​jer djeca su ih čekali tako
Game Jetpack Santa je savršeno promišljen zemljište i šarene grafike. Sve to stvara atmosferu koja trenutno privući interes u ovoj igri. Otvorena Jetpack Santa na našim stranicama i ronjenje u izvanredan avantura sa Santa Claus.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more