Bookmarks

Igra Little Alchemist online

Igra Little Alchemy

Little Alchemist

Little Alchemy

U davna vremena živjeli smo alhemičarima koji bi mogli povezati različite elemente koji omogućavaju da dobiju novih supstanci i objektima. I drevni alkemičari bili starci sa dugim bradama. I nije ni čudo, jer je ovaj trening ostavio čitav svoj život dugo, a oni nisu mogli znati sve tajne ovog fascinantnog nauke. Ne može se reći o tebi, moj mladi prijatelju, jer pred vama Igra Little Alchemist, gdje možete učiniti pravu magiju. Vidjet će povezati različite stavke ovdje, koji vam omogućava da kreirate nove stavke. I ti sve ovo će biti u praznom svijetu, koji će sigurno biti pretvoren nakon što ste imali ruke. U početku ćete imati 4 elementa: vatra, voda, zrak i zemlju. Počnite ih da se povežu međusobno koristeći kombinaciju zamišljen. Postepeno, igra Little Alchemy će vam dati više i više novih predmeta. I svi oni ćete biti u mogućnosti da se ponovo poveže, šireći svoj skup objekata i imovine. I postepeno, u ovom svijetu neće biti gradova, oblaci, vulkani, rijeke i još mnogo toga. Sve je ograničen samo vašom maštom, jer igra igru ​​Little Alchemist može biti gotovo beskonačno. sve što vam je 560 različitih artikala i funkcije će biti na raspolaganju, koje možete dobiti. Gameplay u Little Alchemy igra je vrlo jednostavna. Potrebno je samo da prođe kroz desno regiji ruku odabrane stavke na igru ​​prostor. umetanja njih jedna na drugu. Ako ne mogu povezati, a zatim odmah pretvarajući ih se dogoditi, a vi ćete postati vlasnik novog objekta. Postepeno, možete dobiti više i više kompleksnih objekata. koji će vam omogućiti da se razvije ovaj svijet u kojem će vrlo brzo biti u mogućnosti da podrži život zbog vaših napora. Neki recepti online igra HTML5:
Voda-voda = more
Fire-opekarskih =
Brick-Brick = Brick Wall. Ovo je samo mali dio potencijala u ovoj aplikaciji, nadam se da ćete biti u stanju riješiti sve misteriozni alhemije recepata i onda možete proći za pravi alhemičar, koji je predmet gotovo sve na ovom svetu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more