Bookmarks

Igra hram Trap online

Igra Temple Trap

hram Trap

Temple Trap

Pred nama je nova uzbudljiva igra Temple Boks poznata kompanija koja razvija senzorne igre. U to, mi smo se upoznali Jack - motivirani mladi arheolog koji je u potrazi za drevnim artefaktima i različite vrijednosti. Prema jednom od drevnih rukopisa, duboko u džungli bio je skriven u drevni hram koji prema legendi skrivene drevne blaga jednog od indijanskih plemena koje su nekada živjeli u ovoj džungli. Naš junak je okupio sve što je potrebno za ekspediciju krenula istraživati ​​hram. Mi smo da mu se pridruže u ovu avanturu. Mi ćemo istražiti ovaj drevni strukturu i razotkriti sve njegove tajne. Na putu da zadovolji različite zamke, zagonetke i zagonetke koje moramo riješiti. Imajte na umu da to zavisi od vas život naš junak, jer ako napravite grešku negdje, onda Jack će umrijeti i morate početi utakmicu od početka. igri se kontrolira pomoću miša
Igra Temple Trap ima prilično zanimljiv zaplet, lijepe grafike, i lepo muzičku pratnju. Sve to zajedno stvara jedinstvenu atmosferu igre, koji vam uranjati u i pomoći uljepšati svoje slobodno vrijeme. Mount Temple Trap na dodir telefon, kompjuter ili tablet i uronite u svijet avanture i misterije. Ako želite možete samo igrati online na internetu. Da biste to učinili, idite na minimum registraciju ili prijavu sa računa društvene mreže. Ovo će vam dati priliku da pozovu svoje prijatelje Temple Boks, kao i sve vaš napredak će biti prikazan u vašem profilu. Igra je dizajnirana za razvoj inteligencije i logičko razmišljanje. Tako se zavalite i zabavite se.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more