Bookmarks

Igra Proteini vs Zombies online

Igra Squirrels vs Zombies

Proteini vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Igra Ardillas vs Zombies ćemo ići s tobom u dubinama svemira. Tu je planeta živi razuman proteina sjemena. Stoljećima, oni su se bavili poljoprivredom, studirao razne nauke - ukratko živjeli kao i mi. Kao jedan od naučnika sprovedeno eksperimente na poboljšanje đubriva i nešto zabrljao sa hemikalijama. Kada raspršuje na avion test na terenu slučajno letio iznad groblja, a droga je bila na groblju, i zbog njega mrtvog oživljavaju i pretvorio u zombija. Sada ova horda od čudovišta kreću u jednom od naselja proteina sa ciljem da ih obrišite mapu. Jesi li ti jedan od oficira Vojske plemena, a sada imate da organizuju odbranu naselja. Vaš vojnici rake iz arsenala specijalne matice, koji kada se aktivira u stanju da ubije čudovišta. Sada je vaš posao je da se odbrambene odredima na putu nakon zombi koji primaju vaš sektor vatre i mora uništiti neprijatelja je još uvijek na periferiji. Za ubistvo ćete dobiti poene. Također kliknite na zvijezde koje se pojavljuju na terenu oni će ti dati novac. Na njih možete zaposliti novih regruta, kao i da se istraže nove odbrambene strukture. Sa svakom nivou broj neprijatelja će se povećati, a čudovišta su različiti. Dakle, vi ste kao oficir zadužen za odbranu će morati doći do sa svojim potezom. To će se razviti u vama Talan strateg i inteligencije
Igra Ardillas vs Zombies je vrlo cool igre, kao i funky grafike i glazbe. Preuzmite ga na bilo koji od vaših omiljenih uređaja, i samo zabavno provoditi vrijeme. Također, možete ga igrati, kao i na internetu. Ako želite da vidite svoj ​​napredak drugih onda samo idi registracije. Ovo će vam dati priliku da pogledate na uspjeh drugih igrača i pokažu. Uživajte u igri i zabava.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more