Bookmarks

Igra Bacon Ninja online

Igra Ninja Bacon

Bacon Ninja

Ninja Bacon

Pred nama je nova uzbudljiva igra od Ninja Bacon jedan od vodećih developera igre dodira. U to ćemo zaroniti u predivan svijet umjetnosti ninja. Ovaj put, naučnici se pojavio jako dugo vremena, i kuhana vrlo jake borce i špijuni"hoda"u senci. A zamislite da sve ovo odnosi se na paralelni svemir gdje žive inteligentne životinje. Naš junak svinja Bacon. U prvoj polovini svog života sve boli i maltretirali, i jednog dana on pljuje sve što je otišao na tajni nalog s ciljem da nauče borbe koja bi ustati za sebe. Tokom treninga, shvatio je da je njegovo pozivanje da podučavaju druge, i postalo je još teže uče. Nekoliko godina je prošlo, a sada naš junak mora položiti ispit za zvanje magistra. Naš junak proći kroz prepreke u hram ispunjen različitim zamke. Vaš zadatak je da mu pomogne u tome. Pravilno procijeniti lokaciju prepreke i izgraditi put. Obratite pažnju na stopu vremena punjenja i to će vam pomoći u prolazu. Kontrole su vrlo jednostavne i izvodi se sa mišem
Igra Ninja Bacon ima prilično smiješno gameplay, lijepe grafike i jednostavna, ali super muziku. Sve to će vam uranjati u nezaboravan ugođaj i omogućava vam da uživate u igri Ninja Bacon u potpunosti. Brže Preuzimanje igra Ninja Bacon na njegov telefon, tableta ili računala i zaronite u jedinstveni svijet pisaca koji su razvili. Također je moguće da se igraju direktno preko interneta. Samo idi na minimum registar na sajtu, ili se prijavite sa bilo kojim računima društvenih mreža. Onda možete pozvati prijatelje na igru i vidjeti dostignuća drugih. Uživajte u igri i zabava.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more