Igra iPlaer: YunitedzhP online

Igra iPlayer: UnitedGP

iPlaer: YunitedzhP (iPlayer: UnitedGP):

Ako ste amater ili kao profesionalac u trkačkom simulatorima, dok Upoznaj nove virtualne direktor Formule 1. Vi se ponašaju kao racing team vlasnik, vi ovisit će o svemu, od istraživanja do tuning mašine i zapošljavanja. Dođite Lige za ligu, takmiče sa stvarnim igračima širom svijeta i razvijaju svoje profesionalnosti. Od samog početka igre naći ćete jedinstveni trening koji će omogućiti upravljanje da se bavi u garaži i na stazi.

Racing je najosnovniji dio igre, gdje možete pokazati svoj dostignuća u mehanici automobila. Utrke se sastoji od nekoliko faza, obuku, kvalifikacije i same utrke. U pripremi, možete postaviti svoj automobil po svom nahođenju koristeći podatke o vremenu, ruta i druge postavke. Zamijenite kotači, krila, izabrati taktike pit stop i efikasnost posade. Na kraju krajeva, to zavisi od toga koliko brzo zamijenite istrošene dijelove ako treba pozvati na pit stop.

Online igre United GP - ima odlične grafike, veliki broj različitih postavki koje će zadovoljiti i najprobirljivije igrač. Vi ste u mogućnosti da sprovedu istraživanje i razvoj novih dijelova njihove proizvodnje. Kreirajte najviše okretan automobila, natjecati s drugim igračima, prestići ih i idu na podijumu sa zlatom Svjetsko prvenstvo u njegovim rukama.

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi