Igra Pet noći sa Freddie online

Igra Five nights at freddy's

Pet noći sa Freddie (Five nights at freddy's):

Osjetite stara legenda od medvjeda Freddie, koji je usko povezan sa ustanove u kojoj morate provesti noć kao noćni čuvar.
Sve je počelo s činjenicom da su novi vlasnici napustili prostorije Pizzeria odlučio da nastavi rad drugog, ali da bi to na temelju legende o Freddie. Zaposliti dobar animatore i dizajnere dvoranama pizzeria su dobili u obliku koji izaziva hladno u srcima svih posjetitelja. Ali, začudo, ljudi kao što je to, a institucija je uživao uspjeh u toku dana.
A za one koji dolaze tamo za noć - ona čuva pizzerije, legenda dolazi u život. Sve što vam padne na pamet je nesretan, uhvaćen u zamku - da preživi!
Suština igre je da izdrži do jutra, i ostati živ. Na raspolaganju straže ima daljinski upravljač kamera, sposobnost da izgleda dobro i lijevo, zauzvrat uključuju svjetlo u hodnicima i blizu automatskih vrata sigurnost sobu. Ali moramo imati na umu - što više radite pokrete i akcije elektronike, mnogo brže troše energiju skladišti u samostalnoj bateriju. Na kraju optužbe tame, i gledao joj da dođe do vas ... Freddie Bear!

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi