Igra iPlaer: Romadoriya online

Igra iPlayer: Romadoria

iPlaer: Romadoriya (iPlayer: Romadoria ):

Ako ste ikada ljubitelj znanja starog Rima, online igra Empire Universe za vas. Ova nova strategija u svom žanru vodi vas u drevne eri, gdje možete stvoriti svoju koloniju. Sudjelujte u ekonomskom i vojnom razvoj kolonije i kasnije može postati imovinska prava pokrajine. Razvoj će Vam pomoći da učestvuju na konkursu za svijet dominaciju.

U početku Empire Universe igrati na pomoći i razviti svoj kolonija će biti iskusni savjetnici. Uranjanje je da mučan proces ekonomske i socijalne politike u regiji. Nakon što ponovo izgrade svoje glavne zgrade i uspostaviti život u koloniji, onda otvorite sistem utakmica. Neophodno je da se posvetiti vremena razvoju vojnih poslova. Izgraditi vojsku, trenirati, čine glavni lik, koji će ići na šetnje i osvoji drevnih artefakata i blaga, kao i za hvatanje novu zemlju. Istražite razne borbe protiv izgradnje koji će biti koristan u različitim situacijama - to može biti kao opsade grada, uobičajene urbane bitke ili bojnom polju. Svaku vrstu snage mogu učestvovati samo u određenim bitke.

iPlayer Empire Universe kombinira više igrača širom svijeta, tako pronaći prijatelja nije teško. Ali zapamtite da neće svi biti tvoji prijatelji, pa kad će se razvijati njihova naselja pokušati da se pridruže klan, da se stvori sindikat, ili da ide direktno u savez. Nemojte zaboraviti o igri prodavnici u kojoj mnoge povlastice za igrače.

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi