Igra iPlayer: My Little Farm online

Igra My Little Farmies

iPlayer: My Little Farm (My Little Farmies):

Galactic život online - fascinantan vojnu strategiju koja će vam reći neverovatnu priču o Starling. U jednom od narednih divnih dana na planeti pojavio Faerbit i zla bića morala ojačati njegovu izgradnju i odbrani od njegovih stalnih napada. Dok je uništenje morate vrlo brzo izgraditi i ojačati naselja.

Vaš glavni zadatak - da pomogne stanovnicima planete uništiti negativce. Počnite s baze izgradnje, potrebna rudarstvo sredstava za izgradnju objekata i utvrđenja. Na početku Galactic života ćete morati igrati malo novca i resursa, kao i dućan u kojem ćete steći sve zgrade i zaposliti vojsku. Radionice koje će vam pomoći da istražuju nove tehnologije za poboljšanje zgrade graditi. Ako ste napadnuti od strane neprijatelja, pokušajte odbiti napad i odmah idu u osvajanje svijeta iz kojeg je neprijatelj došao. Dok su njegove snage oslabljena to bi trebalo biti lako osvojiti. Nakon pobjede možete dobiti razne stvari, novca, pa čak i uništavanje vrijednih artefakata epskih šefove.

iPlayer Galactic život objedinjuje mnoge igrače koji su baš kao i vi pokušavate da prežive. Pokušajte da udruže snage allying sa prijateljima. Uz podršku prijatelja, vi ćete biti u mogućnosti da prevaziđe mnogo moćniji čudovišta koje nastanjuju planetu i da biste dobili najviše vrijedne stvari. Možete kupiti igri kako bi se ubrzao proces poravnanja, a također može kupiti bonus stavke i mnogo više pomoći da se zaustavi zlo.

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi