Igra iPlayer: Heaven online

Igra iPlayer: Heaven

iPlayer: Heaven (iPlayer: Heaven ):

Lijepa Heaven online igra, to je koktel različitih žanrova, gdje postoje elementi logičke zabave turn-based strategija i uloga igranje igara. Nakon ulaska kroz društvene mreže ili registrujete da dobijete Flying Island. Ali, to je daleko od raja, za koje mislite.
Nekada je to bio upravo takav, ali sada se odvija na otoku strašne borbe između frakcija, koja je ujedinila tri kult. Možete postati Guardian drvo koje raste u središtu otoka i svetinja. Prvo morate napraviti izbor u korist kult Celebration, Defender, Djevica, ili užas, tuge, Destroyer.
Da razviju svoj otok, morate igrati Nebo i izgraditi pećine, školu mađioničare, trgovina i arena. Svaki od njih će se poboljšati za poboljšanje karakteristika i mogućnosti zgrada. Od ovih, u svakoj možete dobiti dodatne vještine. Na primjer, u školi mađioničari ste dobili nove magije ili sposobnosti brusiti postojećih; u dućan kupiti poboljšanu opremu predmeta, a pećina obećava da podari bezbroj blaga.
Postepeno, stičete život i rentabilnosti, dijamanti i kristali - igra valute.
Bitka u nebu iPlayer javljaju u areni nakon što igrači su postavljeni znakove. Svaka dodijeljena ulogu: neki "zabava" u prsa, još jedan doktor žrtava, drugi bacaju čini.
Da bi potez, odaberite element: lobanje, Ankh ili u boji kamena, a onda reci da se kreće u kavez, koji je u roku jedan korak (gore / dolje ili lijevo / desno). Napredak je napravljen kada je broj tri ili više identičnih komada. Svaki objekt ima svoju snagu i može da nanese štetu neprijatelju. Poraženi izgubiti svoje resurse, a pobjednik uzima kvari, kristala i iskustvo.

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi