Igra iPlayer: Indy Cat online

Igra Indy Cat

iPlayer: Indy Cat (Indy Cat):

Online igre Indy Cat, ova verzija igre "tri u nizu", a glavni lik - Đumbir mačka koji putuje u različite zemlje u potrazi za Destiny zavojnica i drugih zanimljivih artefakata. S njim ćete posjetiti antičke Grčke, Francuske, Italije, Holandije, Sjeverni pol, Aziji i drugim mjestima šarene, okupljanje na šarene elementima, prikupljanje zvijezde i zarađuju igri - lukove.
Indy Mačka može igrati odmah nakon brze registracije i prijavite se preko društvenih mreža. Ovdje ćete naći proces prolaska entuzijasta igrača. Oni će podijeliti svoja iskustva i pružiti načine za efikasno donošenje i zajedničke srca, ako koristite svoj.
Pet srce - živog mačka. Oni nestaju jedan po jedan, ako ste izgubili krug. Na oporavak će trajati tri dana, tijekom kojih obavljaju poslove. Ali, preskočite ovaj korak će pomoći da se pravi novac, za koje možete kupiti novu srca, ili da ih kupite za svoje lukove, ako imate dovoljno.
Na svakom nivou iPlayer Indy Mačka treba da zarade tri zvjezdice, a tek onda krenuti dalje. Postepeno će biti takav koristan artefakti: Whip, više života, u boji bombi, lopta, magija mačke šapa, kovanice, putovanje otkaza, kristalizacija i zamrzavanje vremena.
Svaki artefakt ima svoje karakteristike i pomaže da se prevaziđu posebno teške situacije u gameplay. Koristeći određene element, potrebno je čekati njegov oporavak. Koristite ih samo kada stvarno postoji potreba, kako bi se sačuvala odlučujućim trenucima.
Može se dogoditi da su objekti na terenu postrojeni nepovoljno, a ne možete napraviti sljedeći pokret. Najefikasniji način je da tuku razinu, a za to samo treba da se ponovno učitati stranicu. Sada je vrijeme da se pokrenete igru, u kojoj je mnogo zanimljivih događaja.

" "

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi