Igra iPlayer: Battlegrounds Eldhelma online

Igra iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm

iPlayer: Battlegrounds Eldhelma (iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm):

Online browser igra Battlegrounds od Eldhelm je pokrenut 2014. godine Ali sada nastavlja da se razvija, sticanje nadogradnje i poboljšanja. Ovo je fantazija proizvod, gdje igrači ne bore s mačevima i karticama, čineći njihov napredak i Iskorak na stolu.
Da se upoznaju sa osnovnim elementima i nastave, potrebno je da se registrujete i počnite igrati Battlegrounds od Eldhelm. Proučite karta: borci, strijelci, ORC, Mages, Vilenjaci i muškarci. Pošto svaki obdaren određene kvalitete, oni učinkovito djelovati protiv jednog protivnika kartice, ali su inferiorni u odnosu na druge. Snaga svakog se može ojačati, ako ih u kombinaciji sa karticama: mitsko, epski, jedinstven, rijedak, elita.
Prva runda treninga je korisno da prođe kroz Da bi dobili ideju o gameplay. Vođeni pokazivače i informacije u pop-up prozora, vi ćete shvatiti kako se igra svoje kartice u iPlayer Battlegrounds od Eldhelm. Potezi nisu puno, a svaka kartica ima odgovarajuće mjesto na terenu. Kada se završi krug, to će se sumirati na odredi pobjednika na bodove. Ponekad bodova spaljen, ako je protivnik je prikupio više od uspješnih kombinacija sposoban razdushit svoj tandem.
Konkretnije, kakav je napredak postignut, informativni kutija će reći gdje vaše dostignuća su naslikane na bodove: oštećenje obje strane, šteta na sebe, kombo, osušeni, blok udaraca.
Do danas kartice Battlefield Eldhelma stvorili dosta, ali oni drže na dolazak. Svaki treba proučavati čitanjem svojim specifikacijama, i pokušaj da se setim. Tijekom igre, njegova kolekcija da postane opasan neprijatelj i boriti se bez manje vrijedni igrača u realnom vremenu. To će donijeti novo iskustvo i pomoći će brusiti svoje vještine.

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi