Igra iPlayer: na farmi! online

Igra iPlayer: Lets Farm!

iPlayer: na farmi! (iPlayer: Lets Farm!):

Online igre na farmi! Browser, i zahtijevaju registraciju. Završetkom samo tri stiha, od vas će dobiti vlastiti imanja. Sada možete postepeno pretvori u luksuzan i profitabilan farmi, sjetve polja, sadnju sjemena i sadnog materijala.
Za svaku kulturu dobio odvojeni prostor za berbu bilo lakše prikupiti. I da je bio bogat, sadnica treba zalivaju i korova korova. Prvo će učiniti sve ručno, ali prodajom žitarica i voća, vi akumulirati iznos od korisnih kupovine. U početku će to biti jednostavna tehnika, ali uskoro će biti dostupan za više kompleksnih performanse.
Trebat će vam zalijevanje sistem, kombajna, traktora, strojeva za sadnju. Nastavljajući da igra na farmi, moći ćete izgraditi objekte u kojima se sirovine pretvaraju u proizvode. To košta više, a prihod će brzo rasti. Sve zgrade i resursi su međusobno povezani, a ako je potrebno peći kruh, staviti u mlin za proizvodnju brašna, onda pekare. Također, treba ti jaja i mlijeko, tako pasmine krava, pilića i drugih životinja.
Još jedna vrsta prihoda će biti saradnja sa restoranima i maloprodajnih objekata. Oni redovito kupuju svoje proizvode, ali ona donosi ne samo prihoda i nameće odgovornost. Sada, moramo pažljivo pratiti žetve na vrijeme da pošalje sljedeći serija kupca. Ako propustite trenutak, ugovor će biti raskinut, a vi ćete izgubiti vrijedne kupca.
Uživat ćete ugodan razgovor s igračima. Oni mogu organizirati ponude i sudjelovati u natjecanjima, udio tajne i tipova. Također je korisno za obavljanje poslova iPlayer Nadajmo Farm i igrati svaki dan da se poklone i akumuliraju poena. Kako vrijeme prolazi, vaša farma će biti ogroman, i da je i dalje profitabilan, moramo stalno težiti.

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi