Igra Vatra i Voda 1: U šumi hramu online

Igra Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple

Vatra i Voda 1: U šumi hramu (Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple):

Sparkle i kapljica putuju zajedno samo zato što svaki od njih može naplatiti svoja dragulja, bez straha od pada u zamku. Pritisnite ručicu za aktiviranje lift i otvori vrata. Heroes treba pomažu jedni drugima.
Pokušajte proći nivoima dva znaka odjednom. U igri morate prikupiti maksimalan iznos od dijamanata. Da bi neki dijamanti će morati naučiti kako koristiti pokretne platforme i da bi mogli da se kreću u pravom smjeru betonskih blokova.
Avantura svjetla i perle će vam uvijek biti sklopljen, jer naš mali heroji, ovaj put zalutao u vrlo misteriozan mjesto - Forest Temple. Evo, na svakom koraku od momaka čekanja vrtoglavim zaokretima koji može završiti vrlo loše, ako se vrijeme ne im reći pravo izlaz. Djeca su sa svoje strane, obavijestiti će morati riješiti različite zagonetke da će otvoriti vrata na slobodu iz ovog tamnom mjestu. Vi na čelu malog tima, morat će preuzeti na ramenima cijelu rukovodstvo organizacije zajedničku akciju koja implicitno momci će nastupiti, jer su i oni, već radije umorni od tih mjesta i da su toliko toga želim da se vrate u svoje domove prostranstva. Glavna stvar, zapamtite da voda i vatra - stvari nisu kompatibilni, tako da čuvajte se takve genijalne zamke, u kojoj svaki sada i onda se popne naše usijane glave!
Proći kroz sve mazes u igri, dok izbjegavajući brojne zamke i prepreke. Možete igrati sami ili sa prijateljem, koji je. k. Likovi su pod kontrolom različitih ključeva. Uspješno igrate!
" "

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi