Bookmarks

Igra Truck-transformator online

Igra Trucksformers

Truck-transformator

Trucksformers

Ti si veliki učenjak, međutim, nije jasno zašto ne prepoznaju da, samo po sebi, ne sprečava da se stvori! Posljednje dijete tvoje je postala moderna, opremljena najnovijom tehnologijom, terensko vozilo. Vaš kamion-transformator sposoban za mnoge stvari na pravo i mudro upravljanje, tako testirati ga na terenu ste se odlučili sami - dobro, ne vjerovati je čudo uređaj nekom drugom! To će biti izvanredan put koji će ostati u sjećanju godinama koje dolaze još!
Vidjeli smo kamioni sa ogromnim kotačima? To je na ovom ćete morati prevladati u igri staze Trucksformers. Da, iznad svega, on je u stanju da se pretvori u automobil na zračnim jastukom ili veliki motorna pila na točkovima, ove funkcije pomoći da se prevaziđu prepreke na putu. Kontrola saobraćaja strelice na tastaturi, a ključeve 1, 2, 3 transformacije.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more